Vukčević iz Budućnosti na meti Crvene zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2013, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević iz Budućnosti na meti Crvene zvezde

Odlazak Luke Milivojevića otvorio je Zvezdinu potragu za defanzivnim vezistima. Stigao je mlađani Milan Jokić iz Partizana, ali rukovodstvo sa Marakane ne planira tu da stavi tačku.
(FOTO: M. Jelisavčić)
Razmišljali su o Goranu Gogiću iz Jagodine, procenili da on ipak nije profil igrača kakva im je potreban. Sada su pogledi upereni ka Podgorici, meta je Nikola Vukčević iz Budućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Reč je o mladom reprezentativcu Crne Gore, rođenom 1991. godine. U upravi, za sada, nema jedinstva da bi on bio adekvatno rešenje. Realizacija transfera još nije blizu.
Sportski direktor Zoran Stojadinović u pregovorima je i sa nekoliko zadnjih veznih iz inostranstva, njihova imena drži u tajnosti. Situacija oko pojačanja na toj poziciji trebalo bi da se razvedri posle sednice Upravnog odbora u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.