Vukan: Radom do startne postave

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukan: Radom do startne postave

Fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević rekao je da je potpuno sanirao povredu i da mu je ambicija da u prolećnom delu sezone bude u startnoj postavi.

Mladi vezni fudbaler je u prvom delu sezone nastupio na osam mečeva, ali nije uspeo da se upiše u strelce ili zabeleži asistenciju.

"Samo radom na treninzima i svakodnevnim dokazivanjem mogu da očekujem da ću zaslužiti mesto u timu. Nije lako s obzirom na konkurenciju i kvalitet igrača koji imamo u veznom redu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Savićević.

Crvena zvezda posle jesenjeg dela sezone zaostaje bod za vodećim Partizanom na tabeli Jelen Superlige Srbije.

"Najvažnije da u nastavku sezone pobedjujemo i dobro igramo. Ako bude tako, svi ćemo biti zadovoljni", naglasio je Savićević.

On je istakao da su fudbaleri Zvezde maksimalno posvećeni treninzima i kontrolnim utakmicama.

"Meč protiv Domžala nije bio nimalo lak. Prethodnih dana smo naporno radili i to se primetilo u pojedinim momentima. U prvom poluvremenu situacija na terenu bila je egal i vodila se velika borba. Protivnik je igrao čvrsto i utakmica nije bila preterano lepa za oko. Posle smo bili bolji i zabeležili smo novu pobedu. Cilj nam je da u svakom susretu pružimo maksimum i ostvarimo trijumf", naveo je Savićević.

Crvena zvezda je tu utakmicu protiv Domžala dobila sa 1:0, a potom je i duel sa Slobodom iz Tuzle rešila u svoju korist, rezultatom 3:0.

Savićević je potpuno sanirao povredu, a nekoliko dana boravio je u Minhenu gde je dobio savet koje nove vežbe treba da radi.

"Spreman sam da pružim maksimum i biću potpuno spreman za prolećnu polesezonu, što je najbitnije. Sledi nam uigravanje kroz utakmice", zaključio je Savićević.

Zvezda će prolećni deo sezone u JSL nastaviti 23. februara, kada će dočekati Javor.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kelhar uhvatio zalet, u subotu protiv Kopra (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2014, 17:05

Crvena zvezda je dovođenjem Sava Pavićevića i Dejana Kelhara značajno pojačala konkurenciju i kvalitet na štoperskoj poziciji. Iskusni Kelhar (29) priključio se crveno-belima u Portorožu i počeo sa radom. "Stigao sam u Sloveniju, upoznao saigrače i što je najvažnije počeo sa treninzima....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.