Vuk Radivojević: Hteo sam da se ubijem…

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Radivojević: Hteo sam da se ubijem…

Vuk Radivojević je ubacio penal koji je Crvenu zvezdu odveo u Evroligu. Kako sam kaže, bio je to najlepši momenat u njegovoj karijeri. Pogotovo što je prvi promašio.
(FOTO: D. Žarković)
Kada sam video da nije ušla hteo sam da se ubijem. Drugo je ušlo i sve se lepo završilo. Skinuli smo veliki teret sa sebe, ali sada treba smiriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << euforiju i spremiti se za finale. Bili smo pod velikim pritiskom poslednjih mesec dana, što se videlo i u našoj igri. Imali smo puno oscilacija, ali kada se lomio rezultat pokazali smo karakter. Ovakva pobeda je još slađa.
Kako uopšte razmišljati o finalu?
Nema tu puno filozofije. Veliki uspeh je iza nas, ali mi smo ekipa sa dosta iskusnih igrača. Euforija će nestati preko noći i idemo na trofej.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.