Vujošević najavio prirodni pad Crvene zvezde, od Šćepanovića očekuje važnu promenu!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 19:01

Vujošević najavio ''prirodni pad'' Crvene zvezde, od Šćepanovića očekuje važnu promenu!

Posle najnovijih kadrovskih promena u Partizanu, proslavljeni stručnjak se ponovo oglasio.

Partizan je ovog leta neočekivano ostao bez trenera Andree Trinkijerija koji se preselio u Bajern, kao i plejmejkera Korija Voldena koji je prešao u Crvenu zvezdu, a isto tako veliku pažnju izazvao je i dolazak Nemanje Dangubića, bivšeg košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crveno-belih, kao i imenovanje Vlada Šćepanovića na mesto prvog trenera Partizana.

Naravno, Duško Vujošević pomno prati sve aktuelnosti u Partizanu i regionu, iako ima obaveze u rumunskom Klužu, gde će i naredne sezone biti angažovan.

O najnovijim promenama u redovima crno-belih Vujošević je govorio za portal ''Espreso'' i tom prilikom je svom nekadašnjem igraču Šćepanoviću uputio i važan savet.

''Poenta je da niko od nas koji smo postali značajni treneri nije odmah bio dobar i iskusan trener. Sve nas je neko pustio da to postanemo.







Uprava, navijači, igrači  moraju da stanu iza njega, a Šćepanović mora da promeni način života i totalno se posveti poslu i terenu.







On je partizanovac, što je vrlo važno i ako hoće da se bavi ovim poslom mora da bude maksimalno profesionalan, jer posle igračke karijere kakvu je imao ne bi trebalo da pristane da bude prosečan trener. Ja navijam da se, u neku ruku rizčan potez, pokaže kao uspešan'', istakao je Vujošević.

Kada je u pitanju dolazak Dangubića, Vujošević je izrazio uverenje da je bivši košarkaš Zvezde zapravo ''partizanovac'' i da je po njegovom mišljenju dolazak u Partizan mnogo ''prirodniji'' nego svojevremeni odlazak u Zvezdu.

-

Ipak, Zvezdi daje prednost sledeće sezone, s obzirom da su se crveno-beli ovog leta značajno pojačali dovođenjem Hola, Lojda, Noka, Simonovića, Voldena, ali od Partizana očekuje da ne odustane od najviših ciljeva...

''Partizan uvek mora da ima velike ambicije i ne sme ništa a priori da gleda kao nemoguće, ali moramo biti realni. Ja sam uvek pričao da Partizan ili treba da stvara tim koji će biti prvi ili da ima tim koji će biti prvi.







On mora da sa najvećim ambicijama da teži ka tome da stvori tim koji će kada konstrukcija ove Zvezde bude oslabljena ili padne da iskoristi momenat.







Bez amnestije na obaveze prema trenutnom rezultatu, Partizan mora spreman dočekati prirodni pad Crvene zvezde, koji će sigurno doći'', izjavio je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.