Vujošević: Zvezda favorit

Izvor: Studio B, 17.Nov.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Zvezda favorit

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da je Crvena zvezda u naletu, ima dobar tim i da je favorit pred sutrašnji susret, koji "dolazi u lošem momentu", pošto crno-beli imaju problem sa povredama igrača.

Pristali smo da to bude duel Davida i Golijata, pre svega zbog materijalne situacije i povreda koje su nas dodatno oslabile, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare, povodom utakmice 8. kola Jadranske lige, u preš centru Pionira. "Daćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << maksimum i borićemo se. Zvezda jeste u naletu, mi jesmo u veoma kriznoj situaciji, ali Partizan je uvek Partizan, nadam se da su toga svesni svi u Partizanu, a sigurno i u Zvezdi", poručio je. 

Najveći deo novca koji imamo na raspolaganju odlazi na poreske obaveze, zbog toga teško sastavljamo kraj sa krajem, ali navikli smo na to, kazao je Vujošević i istakao da je derbi u senci povrede Lea Vestermana. "Reč je o povredi prednjih ukršenih ligamenata, što je loša vest za nas, a Leo je tu imao operaciju, pa je reč o obnovljenoj povredi", naveo je trener crno-belih i dodao da je zbog toga priča o utakmici u ovom momentu u drugom planu. 

Vesterman je naš noseći igrač i nema pravu zamenu. Verujem da ćemo pronaći i dugoročna rešenja na tržištu, a ako ne, onda bar privremeno rešenje, kojim bismo sanirali trenutni problem. Obaveza svih igrača je da borbenošću nadoknade izostanak bilo koga, naglasio je Vujošević. 

On je pozvao najvijače da prepoznaju momenat u kome je Partizanu više nego ikad potrebna pomoć. Prema rečima Vujoševića, u timu za duel za Zvezdom trebalo bi da budu Tarens Kinzi i Dejan Musli, koji nije sasvim spreman.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.