Vujčić: Zvezda sastavila odličan tim, Top 16 realnost

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujčić: Zvezda sastavila odličan tim, Top 16 realnost

Makabi nije toliko dominantan, drma ga kriza, forma mu je u padu i ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem za Crvenu zvezdu.
To su priče koje pred okršaj u Pioniru kruže Beogradom i služe sa podizanje samopouzdanja navijača pred novi spektakl.
Da bismo proverili koliko u njima ima istine, obratili smo se na jednu od najrelevantnijih adresa i pozvali Nikolu Vujčića, legendarnog asa, nekada jednog od najboljih centara Evrope, a od ove sezone sportskog direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Makabija.
Situacija sigurno nije bajna. Izgubili smo domaći derbi od Hapoela iz Tel Aviva, pa zatim u Evroligi od Baskonije. Sada smo jedva pobedili Hapoel Eilat u prvenstvu Izraela. Ekipa se malo digla posle tog trijumfa, ali poslednjih deset dana nam nije bilo baš lako – rekao nam je Vujčić.
S obzirom da ste bili direktor i igrač Splita, crveno-bele znate iz više izdanja. Kako vam se čine ove sezone?
Crvena zvezda je s obzirom na mogućnosti sastavila odličan tim i ima realne šanse da se domogne Top 16. To je ekipa koja se diže iz meča u meč, a odlično gura i u ABA ligi. Tako da o Zvezdi mislim sve najlepše.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.