Vujaklija posle sjajnog debija za Zvezdu: Ovo se čak ni u snovima ne dešava!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujaklija posle sjajnog debija za Zvezdu: ''Ovo se čak ni u snovima ne dešava!''

Novi napadač Crvene zvezde najavio je da će biti veliko pojačanje za Božovićevu ekipu u prolećnom delu sezone.

Kako smo objavili tokom večeri, Srđan Vujaklija je u svom prvom nastupu za Crvenu zvezdu postigao het-trik u pobedi nad Ankaranom od 7:0 na pripremama u Sloveniji.

Posle meča, u izjavi za klupski sajt, Vujaklija nije krio oduševljenje.

''Presrećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam, osećaj je stvarno sjajan. Ovo je debi kao iz snova, a čak ni u snovima se ne dešava uvek da neko postigne tri gola na debiju.

Zasluženo smo pobedili, ušli smo u veliki broj stopostotnih šansi, ja lično u tri. Mogao sam i više, ali zadovoljan sam'',
izjavio je Vujaklija.

Ističe da pripreme teku po planu, iako je bilo problema sa vremenskim uslovima proteklih dana.

''Ovde se pomalo odužilo, duvao je vetar ali sada se sve smirilo. Sve ide po planu i programu, momci su odlični, kao i stručni štab. Konkurencija je oštra, ali videćemo. Ja sam se danas malo izdvojio'', zadovoljno ističe Vujaklija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.