Vujadin Savić ponovo u Zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić ponovo u Zvezdi

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić vratio se u redove najtrofejnijeg srpskog kluba.On je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na 2+1 godinu.

"Presrećan sam što sam od danas ponovo u crveno-belom dresu.Zvezdino sam dete i vrlo dobro znam šta je to što ovaj klub očekuje od svakog igrača i mogu samo da obećam da ću dati 100 odsto sebe na terenu ", izjavio je Savić .

Sin legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dušana Savića rođen je 1. jula 1990. godine, a u Crvenu zvezdu dolazi nakon epizode u Šerifu.

Iz Zvezde je otišao 2010. godine u Bordo, a igrao je još za Dinamo Drezden, Arminiju iz Bilefelda i Votford.

Zvezda je tako dovela četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku, posle Marka Gobeljića, Filipa Stojkovića i Rikardinja, koji je igrao upravo u Moldaviji sa Savićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.