Vujadin Savić ne putuje u Keln!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić ne putuje u Keln!

Težak udarac za Crvenu zvezdu, ali su Borjan i Rodić odradili trening

Vujadin Savić neće moći da pomogne Crvenoj zvezdi u Kelnu zbog povrede zadnje lože, sada više nema ni najmanje dileme!

Strahovali su Vladan Milojević, kompletna klupska uprava, ali i navijači Crvene zvezde da bi pred veliku utakmicu drugog kola Lige Evrope mogli da ostanu bez najboljeg štopera i standardnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << člana odbrambene četvorke, a poslednji trening pred odlazak u Nemačku potvrdio je da Savić ne može da odgovori izazovu!

6505: KELN - CRVENA ZVEZDA, 1 (1,70), X (3,70), 2 (5,20)

Vujadin Savić nije ni trenirao sa ekipom, a razlog je ruptura zadnje lože. Što iziskuje da najbolji Zvezdin štoper mora da odmara u narednom periodu.

Kako stvari stoje, Savića će u Kelnu menjati najverovatnije Srđan Babić, mada nije isključeno da se trener Milojević u poslednjem momentu odluči za Abrahama Frimponga. To će biti odlučeno u naredna dva dana.

Dobra vest za crveno-bele, ali i trenera Milojevića je ta da su roviti golman Milan Borjan i Milan Rodić odradili trening, što uliva određenu nadu da bi obojica mogli da se nađu u četvrtak uveče.

Ali, oba slučaja biće predmet detaljne kontrole lekarskog tima, pa će se u dosluhu sa šefom stručnog štaba doneti zajednička odluka, u ovom trenutku najbolja za Crvenu zvezdu.

Podsetimo, Keln će ugostiti Crvenu zvezdu u četvrtak od 19 časova.

PIŠE: Darjan Nedeljković

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maler za Zvezdu u Kelnu: Bez stuba odbrane na "jarčeve"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2017

Vođa odbrane Vujadin Savić neće moći da pomogne Crvenoj zvezdi u Kelnu zbog povrede zadnje lože...Kako piše portal mozzartsport.com povreda je takva da zahteva mirovanje nekoliko dana. Savića će u Kelnu menjati najverovatnije Srđan Babić, mada nije isključeno da se trener Vladan Milojević u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Savić propušta Keln, Borjan i Rodić u avionu

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 12:01

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić zbog povrede zadnje lože nije otputovao sa ekipom u Keln na utakmicu Lige Evrope...Za razliku od Savića, medju putnicima za Nemačku bili su golman Milan Borjan i levi bek Milan Rodić koji su u prethodnom periodu imali problema sa povredama, ali su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.