Vujadin Savić: Lepotom do trofeja

Izvor: Mondo, 20.Mar.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić: Lepotom do trofeja

Štoper Crvene zvezde uveren u osvajanje "duple krune".

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su od Vladana Milojevića tri dana da "napune baterije", a od četvrtka će ponovo na teren.

Pauzu zbog termina za reprezentacije, crveno-beli će iskoristiti za dodatno uigravanje uoči odlučujućih utakmica u borbi za "duplu krunu".

"Naravno da nam godi nekoliko dana odmora, u poslednje vreme smo igrali u ritmu sreda-subota i oseti se blagi umor. Koristimo priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da napunimo baterije pre nego što se vratimo na Marakanu gde nas, kao i uvek, čeka naporan rad. Sada ćemo imati više vremena na treninzima da poradimo na stvarima na kojima inače, zbog gustog rasporeda, ne stižemo", ispričao je Savić za klupski sajt.

Zvezda je ovog marta dala osmoricu reprezentativaca, tako da će ekipa biti prilično oslabljena na treninzima, ali jedan od kapitena ne vidi problem zbog toga.

"To je velika čast za svaku ekipu, drago mi je zbog mojih saigrača. Kontinuirano dobre igre u Zvezdi, svakodnevni naporan rad i predanost fudbalu dali su rezultate. Naravno da će nam faliti na treninzima deo ekipe, ali u reprezentacijama se radi na vrhunskom nivou i siguran sam da će nam se vratiti još spremniji. Gledaćemo utakmice i podržavaćemo naše drugove".

Crveno-beli su na pauzu otišli sa sedam bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša. Ako zadrže tu prednost, u plej-of će ući sa četiri boda više. Još tri kola ostalo je do podele na gornji i  donji deo tabele, a rivali aktuelnom šampionu biće Mačva i Proleter kod kuće i Bačka u gostima.

"Približavamo se plej-ofu, cilj nam je da očuvamo prednost koju imamo do podele bodova, da zabeležimo sve tri pobede do kraja ovog dela prvenstva. Znamo da to nije lak posao, ali mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu. Drago mi je što prvu sledeću utakmicu igramo na svom terenu i pozvao bih navijače da dođu da nas podrže potiv Mačve u što većem broju. Odlična je poseta na našem stadionu u prolećnom delu prvenstva i nema razloga da ne nastavimo u istom ritmu. Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da svoj posao uradimo što bolje moguće, da navijači mogu da uživaju u lepoj utakmici prepunoj atraktivnih poteza i golova i naravno, ono što je meni najvažnije, u našoj mirnoj mreži", priželjkuje Savić.

Zvezdini fudbaleri dominiraju ove sezone u broju postignutih golova kada je reč o Superligi. U dosadašnjih 27 utakmica dali su 71 gol - čak 20 više od idućeg na toj dabeli, niškog Radničkog - a primili su svega 14, koliko i Partizan, s tim da su crno-beli postigli 31 manje od "večitog rivala".

"Od samog početka prvenstva govorimo da idemo na 'duplu krunu'. Uradili smo veliku stvar u Evropi, doneli mnogo radosti našim navijačima, ali sve to treba da krunišemo osvajanjem titule i Kupa. Na dobrom smo putu, pobeđujemo, igramo lep fudbal i uveren sam da će nas to odvesti do dvostruke radosti na kraju sezone", istakao je Vujadin Savić.

BONUS VIDEO:

(Vujadin Savić gost Monda)

Izvor: MONDO

(Vujadin Savić o Eriku Jirki)

Izvor: MONDO/Jovan Terzić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Savić: Uveren sam da ćemo doći do duple krune

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2019

Uradili smo veliku stvar u Evropi, doneli mnogo radosti našim navijačima, ali sve to treba da krunišemo osvajanjem titule i Kupa – rekao je kapiten Crvene zvezde Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić ocenio je da je njegov tim na dobrom putu i da je siguran da će doći do...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.