Vučić poželeo Stankoviću sreću i uspeh u Sampdoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2022, 15:02

Vučić poželeo Stankoviću sreću i uspeh u Sampdoriji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa nekadašnjim srpskim fudbalerom i bivšim trenerom Crvene Zvezde Dejanom Stankovićem, koji je preuzeo italijanski klub Sampdorija.

"Svu sreću i uspeh želim legendi Srbije - Dejanu Stankoviću na novom poslu, uz nadu da ce brzo da se vrati u svoju zemlju", napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Uz post je objavljena i fotografija na kojoj se vidi da je Stanković Vučiću poklonio dres Sampdorije sa brojem 1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predsednik Vučić poželeo Dejanu Stankoviću sreću i uspeh i da se brzo vrati u Srbiju

Izvor: RTS, 31.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa nekadašnjim srpskim fudbalerom i bivšim trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem, koji je preuzeo italijanski klub Sampdorija. . Predsednik Vučić je Stankoviću poželeo sreću i uspeh i da se brzo vrati u Srbiju..."Svu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.