Vučić: Umesto Zvezdi i Partizanu novac će ići bolesnoj deci!

Izvor: BKTV News, 08.Apr.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Umesto Zvezdi i Partizanu novac će ići bolesnoj deci!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje “Partizanu” i “Crvenoj Zvezdi”.

Vučić je naglasio da su ta dva kluba do sada dobila mnogo novca od države, a da će precizne brojke izneti večeras na javnom servisu.
Lider naprednkaka je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da je potrebno da se sport podrži, ali ne na taj način i poručio da će klubovi morati na tržište i u privatizaciju.
“Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati”, rekao je Vučić, koji je takođe naveo i da priznaje svoju grešku kada je kao političar pokušao da pomogne tim klubovima.
“Mnogo više novca ići će u Fond za bolesnu decu, a ne u Zvezdu i Partizan, pa neka mi skandiraju”, rekao je Vučić aludirajući na uvrede koje dobija od pojedinih navijača sa tribina.
Vučić je to rekao odgovarajući na konstataciju novinara da je jedno dete umrlo jutros, a da se veliki novac izdvaja za sportske klubove.
Izvor: tanjug.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biće osnovan fond za bolesnu decu

Izvor: Studio B, 08.Apr.2014

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje "Partizanu" i "Crvenoj Zvezdi"...Vučić je naglasio da su ta dva kluba do sada dobila mnogo novca od države, a da će...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.