Vučić: Ne bi pomoglo da izlijem bes zbog napada na vaterpoliste

Izvor: Danas, 10.Feb.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne bi pomoglo da izlijem bes zbog napada na vaterpoliste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne bi pomogao vaterpolistima Crvene Zvezde, ni drugima u budućnosti, ako bi povodom napada na njih u Splitu "izbacio bes iz sebe" već je pozvao Hrvatsku da "svi zajedno poštujući razlike i drugačije pogled na prošlost gradimo drugačiju budućnost". Članak Vučić: Ne bi pomoglo da izlijem bes zbog napada na vaterpoliste se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Naslovna strana za ponedeljak, 11. februar 2019. godine

Izvor: Beta, 11.Feb.2019, 10:10

Dnevne novine na naslovnim stranama od ponedeljka, 11. februara uglavnom pišu o hapšenju napadača na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, gradjanskim protestima u Srbiji, kao i o kampanji "Budućnost Srbije" u kojoj je predsednik Aleksandar Vučić posetio Južnobanatski okrug.BLIC  -  "Sin fudbalskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.