Vučić: Ataman će doći u Srbiju

Izvor: RTS, 13.Jan.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ataman će doći u Srbiju

Trener Galatasaraja Ergin Ataman biće na utakmici svog tima u Beogradu, na molbu Crvene zvezde, potvrdio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će trener turskog košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman prisustvovati utakmici sa Crvenom zvezdom u petak, 16. januara, u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Gospodin Ataman će ući u našu zemlju po molbi Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Oni imaju dogovor sa svojim navijačima da to prihvate", rekao je Vučić novinarima u Vladi.
On je objasnio da je Turska "učinila sve što je mogla" i uhvatila ubicu navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, a da je sada na Srbiji da garantuje bezbednost prilikom naredne utakmice.
Ivković je ubijen u neredima ispred hale uoči novembarskog duela dva tima. Ataman je odmah posle meča nazvao pristalice crveno-belih "teroristima", nakon čega je Vučić rekao da trener više "nije dobrodošao" u Srbiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Zvezda zamolila, Ataman dolazi

Izvor: Mondo, 13.Jan.2015

Premijer kaže da će trener Galatasaraja doći u Srbiju na osnovu molbe Crvene zvezde...Foto: MN Press..Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će trener turskog košarkaškog kluba Galatasaraj Ergin Ataman prisustvovati utakmici sa beogradskom Crvenom zvezdom u petak, 16....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.