Vri na Marakani: Potpisao i Poletanović

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vri na Marakani: Potpisao i Poletanović

Bivši fudbaler Vojvodine će igrati u Zvezdi kao pozajmljeni fudbaler Genta

Potpis za potpisom na Marakani. Istina, čekaju navijači Crvene zvezde kao ozebao sunce inostrane bombe u likovima Džona Ruiza i Gelora Kange, ali srpski šampion je nastavio da puni roster domaćim igračima.

Posle Vanje Vučićevića ugovor sa Crvenom zvezdom danas je zvanično potpisao i Marko Poletanović. On će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << narednu sezonu provesti na Marakani kao pozajmljeni fudbaler Gent.

Zvezdin novi napadač: Otac mi je partizanovac, ali je podržao moju odluku

Reč je o centralnom veznom igraču rođenom 1993.godine koji je pažnju ovdašnje javnosti skrenuo igrama u Vojvodini. On je 2015.godine prešao u redove jedne od najboljih ekipa Pro lige, ali je za Gent odigrao samo 11 mečeva.

Poslednjih šest meseci igrao je na pozajmici u Zulte Varegemu. U Ljutice Bogdana veruju da će se Poletanović u Zvezdinom dresu vratiti na pravi put.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Poletanović potpisao za Zvezdu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2016

Poslije Vanje Vučićevića ugovor sa Crvenom zvezdom danas je zvanično potpisao i Marko Poletanović...On će narednu sezonu provesti na Marakani kao pozajmljeni fudbaler Gent...Riječ je o centralnom veznom igraču rođenom 1993. godine koji je pažnju ovdašnje javnosti skrenuo igrama u Vojvodini....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.