Voždovac prigrabio Marija Božića

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac prigrabio Marija Božića

Iako ga je Crvena zvezda tražila prethodnih godina, Mario Božić stiže u Voždovac, čiji igrač je postao i napadač Marko Pavićević.

Centralni vezista stiže iz grčkog Panahaikija, a potpisao je ugovor na šest meseci, uz mogućnost produženja saradnje na kraju sezone.

Ugovor sa jednakim trajanjem potpisao je i Pavićević, koji stiže iz čačanskog Borca, za koji je ove sezone odigrao 11 mečeva i postigao jedan gol. Voždovac je prvi deo takmičenja završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 11. mestu sa 16 bodova.

Božić je u karijeri promenio čak 11 klubova iz sedam različitih zemalja, a karijeru je startovao u Loznici. Potom je nastupao za Radnički Stobeks, Milicionar, Fehervar, Ujpešt, Slovan, Aštod, Šangaj Šenhuu i Simurg.

Voždovac je na kraju polusezone ostao bez trenera Nenada Lalatovića, na čije mesto je stigao Zoran Milinković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voždovac prigrabio Marija Božića

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Iako ga je Crvena zvezda tražila prethodnih godina, Mario Božić stiže u Voždovac, čiji igrač je postao i napadač Marko Pavićević...Centralni vezista stiže iz grčkog Panahaikija, a potpisao je ugovor na šest meseci, uz mogućnost produženja saradnje na kraju sezone...Ugovor sa jednakim trajanjem...

Nastavak na B92...

Bio Zvezdina želja, došao u Voždovac

Izvor: Mondo, 21.Jan.2014

Mario Božić, nekadašnji igrač Slovana iz Bratislave, novi je fudbaler Voždovca. Novi "zmaj" i napadač Marko..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.