Vošin porodični dan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2022, 14:08

"Vošin porodični dan"

Odložena derbi utakmica između fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde ipak nije uticala da stadion „Karađorđe“ ove subote bude prazan. Prvi porodični dan novosadskog superligaša omogućio je velikom broju mališana da uživo vide svoje ljubimce.

Jedan od najtoplijih dana u godini nije bio prepreka za nekoliko stotina Novosađana da na stadion „Karađorđe“ dovedu svoju decu i na taj način im omoguće da izbliza vide fudbalere Vojvodine. Specijalno osmišljen „ >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vošin porodični dan“ sastojao se od trening utakmice prvotimaca, nakon koje su mališani dobili priliku da se slikaju sa svojim uzorima, ali i da se oprobaju na nekom od posebno osmišljenih poligona.

Igrači i članovi stručnog štaba Vojvodine družili su se navijačima dva sata, a među najmlađim gostima približno je bilo isto dečaka i devojčica.

"Ovo nije pitanje zadovoljstva, ovo je stvarno pitanje ponosa. Drago mi je da smo deo ove Vojvodine i ove akcije. Ima raznih ideja, a sve su sa samo jednim ciljem - da Vojvodini vratimo vrednost koja joj pripada", rekao je šef stručnog štaba Novosađana, Milan Rastavac.

U marketing timu novosadskog superligaša najavili su da će i tokom jeseni biti organizovane brojne akcije, a poseban akcenat biće stavljen na posete novosadskim osnovnim školama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.