Voša odbila ponudu Zvezde: „Ne možemo više da pojačavamo rivala!“

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 00:30

Voša odbila ponudu Zvezde: „Ne možemo više da pojačavamo rivala!“

Autor: Ivan Cvetković

utorak 01.08.2023.

20:15

Izvor: Sportske.net, Telegraf


Crvena zvezda je proteklih nedelju dana dobrano namučila Vojvodinu.
Prvo je iz Novog Sada stigao Uroš Kabić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << a potom je Zvezda „petardirala“ na Marakani Vojvodinu koja je izašla u kombinovanom sastavu, odmarajući igrače za predstojeći revanš meča kvalifikacija za Ligu konferencija.
Šansu da debituje za prvi tim novosadske „stare dame“ dobio je i levi bek Stefan Bukinac (18) koji je ostavio veoma dobar utisak u Beogradu, a predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić otkrio je da je klub odbio ponudu Zvezde za Bukinca.
„Imali smo ponudu Crvene zvezde za Stefana Bukinca koju smo odlukom Upravnog odbora odbili, jednostavno njemu je mesto kod nas i tek treba da sazri kao igrač, a tek onda da nakon Vojvodine potraži u inostranstvu svoj dalji put. Ne možemo dalje da jačamo Crvenu zvezdu, Vojvodina mora da se približi Zvezdi i da proba da napadne titulu u naredne dve, tri godine“, smatra Zbiljić u izjavi za Telegraf.
Za očekivati je da omladinski reprezentativac Srbije ove sezone dobije značajnu minutažu u dresu Vojvodine.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Beton

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . utorak 01.08.2023. . . 22:15 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.