Izvor: Radio 021, 14.Okt.2020, 18:43

Voša dočekuje Crvenu zvezdu na Spensu, prenos meča na RTS

Odbojkaši Vojvodine dočekaće ekipu Crvene zvezde, u četvrtak, u 6. kolu Superlige Srbije.

Novosađani iza sebe imaju seriju pobeda. Sem jednog kiksa u Kraljevu, puleni trenera Siniše Gavrančića sve ostale mečeve rešili su rezultatom 3:0. U taboru Vojvodine svi su rešeni da nastave niz.

"Za nas je Crvena zvezda važan protivnik, kao i svaki drugi, podrazumeva se. Ta ekipa ima svoje prednosti i mane, ali verujem da ćemo u susret ući maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odgovorno i naći najbolji način da uknjižimo novu pobedu", poručuje sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić ukazuje na to da je tim Zvezde u tom sastavu, uz neznatne izmene, dugo na okupu.

"Dosta se dobro znaju, novi su Stanković i Eremić koji su im doneli dodatno kvalitet. Verujem da će oni u nastavku igrati sve bolje. Mi gledamo da zadržimo nepobedivost na našem terenu i priključak za prvo mesto", navodi on.

U Vojvodini su istakli veliku važnost toga što će se meč prenositi na drugom programu Radio-televizije Srbije, jer se mečevi od početka igraju bez prisustva publike, te je državnim šampionima od značaja da navijači mogu da ih prate makar od kuće. Na to ukazuje i korektor Aleksandar Blagojević.

"Sama činjenica da će biti TV prenosa mnogo nam znači. To nas dodatno motiviše, a imamo šta da pokažemo. Siguran sam da ćemo ući spremni u meč i da ćemo, poučeni iskustvom, biti na maksimumu od prvog do poslednjeg poena. Jednostavno, svi igraju dobro protiv nas, tako da bilo kakvo opuštanje nije dozvoljeno", zaključuje Blagojević.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u četvrtak, na Spensu, sa početkom u 17 časova. Meč će se prenositi na drugom programu RTS-a.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.