Volfsburg nudi za Lukovića 4,5 miliona evra

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfsburg nudi za Lukovića 4,5 miliona evra

Aleksandar Luković bi već ove zime mogao da napusti Zenit. Bivšeg reprezentativca Srbije želi nemački Volfzburg, koji je spreman da plati 4,5 miliona evra koliko ruski klub traži.
Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Udinezea, je u ovoj sezoni vrlo malo igrao. Trener Lućano Spaleti mu daje šansu na kašičicu i letos se pričalo o Lunetovom odlasku, ali zainteresovani klubovi nisu želeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << plate viosoko obeštećenje koje je tražio Zenit.
Bilo je priče i o povratku Lukovića u Crvenu zvezdu, ali je on demantovao za ruske medije:
- Jednog dana ću se sigurno vratiti na Marakanu, ali u ovom trenutku ne. Imam nekoliko zanimljivih ponuda i videtiču gde ću. Postoji mogućnost da ostanem i u Zenitu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.