Vojvodina slavila i na Marakani, Evropa sve bliža

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina slavila i na Marakani, Evropa sve bliža

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su novu pobedu u plej ofu Superlige savladavši danas Crvenu zvezdu u Beogradu sa 3:1.

Pre praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić", dva gola za goste postigao je Nikola Trujić u 21. i 58. minutu susreta, te Paločević u 69. minutu, dok je jedini gol za šampiona dao Grujić u 45. minutu.

Nakon trijumfa na Banovom brdu i danas protiv Zvezde, Novosađani imaju realne šanse da se domognu pozicije koja vodi u kvalifikacije za ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Evrope na leto. Za to će im biti potrebno da zadrže četvrtu poziciju ako Partizan osvoji kup, ili da eventualno budu treći ako crno-beli ne uspeju da osvoje taj trofej.

Do kraja prvenstva ostala su dva kola, 15. maja u Novom Sadu gostuje Borac, a u poslednjem kolu Vojvodinu će dočekati Partizan.

Danas još igraju: Partizan - Voždovac, Čukarički - Radnički i Borac - Radnik.

Uskoro opširnije...

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.