Izvor: Radio 021, 22.Feb.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina nemoćna protiv Zvezde

Fudbaleri Vojvodine izgubili su danas od Crvene zvezde u Beogradu sa 2:0, u meču 22. kola Superlige Srbije.

Strelci su bili Ben i Gobeljić -  Ben je doveo Zvezdu u vođstvo u 18. minutu, a drugi gol  je posle preciznog i jakog šuta dao Gobeljić u 66. minutu.

Na stadionu "Ratko Mitić" prisustvovalo je oko 26.000 gledalaca, među kojima i oko 250 navijača Vojvodine.

Đuričin jena početku meča šutirao sa oko 18 metara, ali je loše zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

Crvena zvezda je u 18. minutu povela sa 1:0. Sa leve strane, Gavrić je centrirao, Saničanin pokušao da izbije loptu, ali je ona potom došla do Bena, koji je preciznim udarcem sa oko sedam metara iskosa doveo svoj tim u vođstvo.

Zbog prekršaja nad Petrovićem na oko 40 metara iskosa od gola Vojvodine, žuti karton u ekipi Vojvodine u 33. minutu dobio je Miodrag Gemović.

Na kraju prvog poluvremena Bojić je dobro proigrao Đuričina, koji je šutirao sa oko pet metara iskosa, ali je lopta prošla pored stative. Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 30 metara izveo je Drinčić u 60. minutu, ali je lopta prošla pored stative.

Dva minuta kasnije, zbog prekršaja nad Gavrićem na sredini terena, sudija Petar Piper pokazao je drugi žuti, odnosno crveni karton igraču Vojvodine Miodragu Gemoviću.

Potom je zbog prekršaja nad Mrkaićem na polovini Vojvodine, žuti karton u ekipi Crvene zvezde dobio je Njegoš Petrović. U 66. munutu je Crvena zvezda povela 2:0, pošto je gol udarcem sa oko 25 metara postigao Gobeljić. Zbog prekršaja nad Vulićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je i Siniša Saničanin.

Još nekoliko pokušaja je usledilo na kraju meča, Ben je šutirao sa oko 20 metara, ali je Rockov uhvatio loptu. Na samom kraju je Drinčić šutirao sa oko 35 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.