Vlade Đurović zaprepašćen Panterom i Hangom: Kaže da je čuo TAČAN REZULTAT MEČA još u toku dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 00:40

Vlade Đurović zaprepašćen Panterom i Hangom: Kaže da je čuo TAČAN REZULTAT MEČA još u toku dana

Smatra da su ova dva košarkaša tragično odigrali.

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 85:79 (15:18, 28:26, 25:19, 17:16) u Nišu u finalnom meč Kupa Radivoja Koraća. Ovo je 13. Kup crveno-belih, a 10. put od kada nosi ime po legendarnom košarkašu. Po četvrti put u nizu ovaj trofej je došao u ruke Crvene zvezde.

Srpski košarkaški trener Vlade Đurović dao je svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viđenje meča. Iskritikovao je kapitena Partizana, Kevina Pantera.

- Panter uradio sve da Partizan izgubi. Ja ne mogu da shvatim da neko sa tim renomeom onako odigra drugo poluvreme. Sa druge strane sve isto je radio Hanga. Njih dvojica su tragedija ovog meča. Ali sa pozitivne strane bez incidenata je prošlo. Moram da pohvalim mog prijatelja advokata Beloševića, danas mi je rekao 85:79 za Zvezdu na ručku. Neverovatno, pogodio je - rekao je Vlade Đurović.

Sledi reprezentativna pauza, možda je to dobra prilika da se malo saberu i jedni i drugi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRANKO LAZIĆ DOBIO PITANJE O GODINAMA: Odgovor je bio kratak i ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Crvena zvezda je vezala četvrti Kup Koraća...Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan sa 85:79 (15:18, 28:26, 25:19, 17:16) u Nišu u finalnom meču Kupa Radivoja Koraća. Tako su crveno-beli stigli do četvrtog vezanog Kupa...Na konferenciji za medije se novinarima obratio vidno raspoloženi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.