Vladan Milojević preuzeo krivicu!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladan Milojević preuzeo krivicu!

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je da je u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom presudilo "veliko srce i požrtvovanje", dok je Vladan Milojević preuzeo krivicu na sebe za eliminaciju.

Mačva je eliminisala Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije. Nije bilo golova posle 90 minuta, a šabački klub je pobedio 5:4 na penale.

"Valjda nas je i Bog pogledao. Imali smo sreće u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojedinim trenucima, Zvezda je bila bolja. Presudilo je veliko srce i požrtvovanje mojih igrača i čestitam im na tome", rekao je Aničić za Arenu posle velikog uspeha i trijumfa nad Zvedom posle penala u Šapcu.

"Valjda nam se vratilo za neke stvari u prvenstvu, gde nismo imali sreće", naveo je Aničić.

Njegova ekipa je i treću utakmicu u Kupu prošla na penale, a Aničić je kazao da jedanaesterci nisu bili cilj.

"Nije nam to bilo na umu, nismo ni vežbali penale, to ne radimo. To je trenutak, ne može da se vežba", kazao je trener Mačve.

Trener Zvezde Vladan Milojević preuzeo je krivicu na sebe posle eliminacije.

"Ne tražim alibi, ne tražim ništa. Ako je neko krivac, prvi sam to ja. Videću sa igračima da se što pre vratimo jer nas isti protivnik čeka u prvenstvu.

Mislili smo da idemo do kraja, ali to je fudbal, ništa ne možemo da promenimo već da prihvatimo kako jeste. Jednostavno, idemo dalje. Nemamo mnogo vremena",
rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.