Više nema dileme, potvrđen termin 151. večitog derbija!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nema dileme, potvrđen termin 151. večitog derbija!

Kako je i najavljeno, neizvesnost oko termina odigravanja predstojećeg duela ''večitih rivala'' danas je otklonjena.

Fudbalska utakmica 31. kola prvenstva Srbije između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.00, rekao je za agenciju Beta direktor Zajednice klubova Super lige Vladimir Bulatović.

"Utakmica će se igrati u ranije predviđenom terminu, u subotu od 18.00 na stadionu Rajko Mitić. Zahvalni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << policiji na izuzetnoj saradnji i što su nam izašli u susret", rekao je Bulatović agenciji Beta.

Iako je bilo reči da će utakmica zbog međunarodnog Beogradskog maratona koji se održava istog dana, biti pomerena za nedelju, policija je izašla u susret Zajednici Super ligi, pa će se 151. "večiti" derbi igrati u ranije određenom terminu.

Za vikend počinje druga faza takmičenja u Super ligi Srbije.

Posle odigranih 30. kola u jesenjem i prolećnom delu prvenstva, ove sezone igraće se plej-of, u kome će učestvovati osam prvoplasiranih ekipa, i plej-aut gde će se za opstanak boriti timovi od devetog do 16. mesta.

Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 41 bodom, a Partizan je drugi sa 27 i njihov duel predviđen je za prvo kolo plej-ofa.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.