Vilotić: Kako da se odužim grobarima

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić: Kako da se odužim "grobarima"

Defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić ne zna na koji način da se oduži navijačima Partizana na podršci koju su mu pružili tokom perioda rehabilitacije posle operacije tumoroidnog tkiva!

Vidno uzbuđeni štoper u nedelju veče priključio se saigračima u hotelu „Kalista" i ponosno pokazivao odobrenje na papiru da bez problema može da se bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << profesionalnim fudbalom koje je potpisao doktor Merkuri.

"Voleo bih da se ljudi u Srbiji češće ujedinjuju kao kada je u pitanju moj slučaj. Navijačima Crvene zvezde lako ću se odužiti na podršci, pokušaću da osvojim trofeje, da ostvarim mnogo pobeda u crveno-belom dresu. Međutim, ne znam kako da se odužim „Grobarima". Hvala i njima što su me na nekim mečevima podržali", poručio je Vilotić.

On se prisetio dana provedenih u Bolonji i priznao da je pre jučerašnjeg treninga imao tremu.

"Kada je doktor Merkuri video kako pomeram ruku, znao sam da ću dobiti dozvolu da se vratim na teren. Njegov izraz lica je sve rekao. Sada na to ne bih želeo da se vraćam. Došao sam ovde gde pripadam. Jedva sam čekao ovaj trenutak. Od sedme godine gradim ličnost kroz pripadnost ekipi i kolektivu i zaista mi je nedostajalo sve ovo. Kakvu želju nosim u sebi, imam osećaj da bih odmah mogao da odigram celu utakmicu", rekao je defanzivac crveno-belih.

Popularni Vilota kaže da se vratio jači i da je spreman za sve napore koji ga očekuju.

"Biću spreman za početak prvenstava. čitavo ovo iskustvo me je očvrsnulo. Imao sam i ranije neke stavove i zamisli po pitanju toga gde bih voleo da budem, kako bih želeo da provedem život, a sada sam sve to nekako utemeljio. Posle svega što je bilo, svaki trenutak je sada za mene prelepa situacija. Iskreno, ne mogu da se žalim na ovo kroz šta sam prošao. Izašao sam kao pobednik i smatram da mogu da budem ponosan na sve što sam prevazišao", dodaje Vilotić a preneo iz Antalije "Press".

Đorđević u Rumuniji, Prosinečki u Rusiji

Doskorašnji kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Slavoljub Đorđević karijeru će nataviti u Dinamu iz Bukurešta, što je trenera "crveno-belih" Roberta Prosinečkog nateralo da ode u Rusiju i u direktnim pregovorima pokuša da nagovori Alaniju da pusti bugarskog štopera Ivana Ivanova.

Transfer Đorđevića dogovoren je u ponedeljak uveče u Antaliji i on je po drugi put u karijeri napustio ovaj klub. Još je igrao za ruske Alaniju i Šinjik i austrijski Altah.

Posle ovakvog raspleta situacije Prosinečki je prosto bio primoran da sa priprema iz Antalije krene put Vladikavkaza po Ivanova, koji bi trebalo da zameni Đorđevića. Alanija navodno traži milion evra za Ivanova. Ukoliko dogovor ne bude postignut Prosinečki će se zaputiti u Bugarsku po Plamena Nikolova iz Liteksa.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.