Vildosa: Želimo da pobedimo sve

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 23:19

Vildosa: Želimo da pobedimo sve

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza izjavio je nakon utakmice sa Olimpijakosom da je njegovoj ekipi bila potrebna pobeda za nastavak sezone.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras ekipu Olimpijakosa sa 87:79 (26:30, 19:17, 20:12, 22:20), u okviru 33. kola Evrolige

Bilo nam je važno kao ekipi da pobedimo. Nije važno da li smo u igri ili ne, kad god izađemo na parket želimo samo da pobedimo sve. To je bio naš mentalitet i večeras, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto imamo poslednju utakmicu protiv Fenerbahčea opet pred našom publikom, želimo isto da uradimo i naredni četvrtak. Očekujem da će nas navijači podržati, kao i svaki put dosad", rekao je Vildosa.

"Osećam se sjajno, posebno noge, vraća mi se i šut Sada moram da napredujem još u donošenju boljih odluka na kraju, ali verujem da mi je već sada glava na mestu. Dobro sam", kazao je Vildosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.