Vijeira dobio milionsku ponudu!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijeira dobio milionsku ponudu!

Selidba sa Marakane ili prečica do reprezentacije Portugalije - izbor je na Zvezdinom špicu

Drže fige i nadaju se navijači Crvene zvezde da će od jesenjih startera jedino Marko Grujić otići u Liverpul. Imaju čelnici crveno-belih nekoliko konkretnih ponuda za ostale kreatore sjajne sezone. Poznato je da je Benfika pokazala interesovanje za Luisa Ibanjeza, dok je Ugo Vijeira zahvaljući golovima u srpskom prvenstvu postao ličnost prvog reda u rodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Portugaliji.

Možda i razumljivo, trenutno je najefikasniji Portugalac u Evropi. Snalažljivi napadač rehabilitovao je karijeru u Crvenoj zvezdi, zaintrigirao pažnju Sportinga iz Lisabona, ali se nada će će i na proleće nositi crveno-beli dres.

Menadžer Zvezdinog špica Srđan Jeremić za MOZZART Sport tvrdi da je u pitanju milionski iznos.

Možda postoji priča za Sporting, ali Vijeira ima nekoliko vrlo unosnih ponuda. Ljudi iz agencije sa kojom sarađujem obavestili su me da je jedan kineski klub vrlo zainteresovan za Vijeiru. Uslovi su odlični, da ne kažem – fantastični. Reč je o plati koju bi retko koji evropski klub mogao da isprati“, poručuje Jeremić za naš portal.

Vijeira je pokazao šta zna na terenu, sada je na potezu uprava Crvene zvezde. Portugalac očekuje da do 10. januara dobije zaostala primanja. Kao i ostali stranci.

Cena Uga Vijeire može samo da raste. Svi su svesni toga, Ugu se ne žuri, u Beogradu mu je lepo. Oživeo je karijeru, vrlo je blizu reprezentacije Portugalije. Najefikasniji je portugalski napadač u Evropi. Jako je zadovoljan, ostalo je samo da se regulišu obaveze prema njemu. On čvrsto veruje da će do 10. januara da dobije zaostale plate, a zatim da pokuša da sa Zvezdom uđe u Ligu šampiona“, dodao je Jeremić.

Kakvi su planovi Crvene zvezde za zimski prelazni rok pročitajte OVDE.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezdin golgeter dobio milionsku ponudu!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2015

Dobar glas daleko se čuje. Dobre igre Crvene zvezde u jesenjem delu sezone uticale su da cena igrača crveno-belih drastično porastu. U prvom planu je Marko Grujić, koji je na pragu Liverpula, a intersovanje ima i za druge crveno-bele fudbalere...Posle Argentinca Luisa Ibanjeza, za koga je "zagrizla"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.