Vieira poručuje - Još samo pet dana (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vieira poručuje - Još samo pet dana (foto)

Prvu takmičarsku utakmicu u 2016. godini fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu od 14 časova, a odbrojavanje koje su započele "Delije" nastavio je Hugo Vieira.

Svega pet dana ostalo je do prve takmičarske utakmice koju će lider na tabeli domaćeg šampionata odigrati na startu drugog dela sezone.

Crvena zvezda će u subotu ugostiti lučansku Mladost u okviru 23. kola domaće Superlige, a pre dva dana na "Tviteru" je počelo odbrojavanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Fotografijom navijača i brojem sedam započeto je brojanje dana do prvog takmičarskog meča u 2016. godini. U nedelju je brojao Luis Ibanjez, a danas je došao red na najboljeg strelaca Crvene zvezde Huga Vieiru.

Strelac 14 pogodaka za crveno-bele u jesenjem delu sezone izbrojao je dane do starta drugog dela šampionata prstima desne ruke.

Dakle, još samo pet dana do prolećne premijere na stadionu "Rajko Mitić".

#odbrojavanje #marakana #fkcz pic.twitter.com/CzHgvgqWR9

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) February 15, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odbrojavanje u Zvezdi - Ko je na redu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2016, 14:13

U taboru lidera domaćeg šampionata nastavljaju sa odbrojavanjem dana do prvog takmičarskog meča u 2016. godini...Fudbaleri Crvene zvezde vrše poslednje pripreme za prvi takmičarski meč u 2016. godini koji će u subotu odigrati protiv lučanske Mladosti na stadionu "Rajko Mitić"...Lider domaćeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.