Vidićevska partija Uroša Spajića na Old Trafordu - Srbin je u timu kola

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidićevska partija Uroša Spajića na Old Trafordu - Srbin je u timu kola

Nekadašnji štoper Crvene zvezde briljirao na travi Old Traforda

Imao je protiv sebe Zlatana Ibrahimovića, napadao ga je Markus Rašford, ali je reprezentativac Srbije i štoper Anderlehta Uroš Spajić na Old Traford poneo lisice i sve ih pohapsio. Bivši defanzivac Crvene zvezde pružio je u četvrtfinalu Lige Evrope protiv Mančester Junajteda možda i najbolju partiju od kada igra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u inostranstvu.

Spajić je impresionirao i navijače belgijskog velikana, koji su na Tviteru imali doskočice da je u Mančesteru Uroš Spajić pružio vidićevsku partiju. Anderleht je pao u produžetku, ali je Srbin pronašao mesto u idealnom timu  revanš mečeva Lige Evrope.

Spajić je odlično sarađivao sa parnjakom iz centralnog dela odbrane Anderlehta, Karom. Najbolje ocenjeni igrač revanš mečevva Liga Evrope je Taliska. Međutim, njegovi golovi nisu pomogli Bešiktašu da eliminiše Lion.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.