Viber, Vajber... Svejedno, Zvezda probija led!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viber, Vajber... Svejedno, Zvezda probija led!

Navijače najtrofejnijeg srpskog kluba koji koriste popularnu aplikaciju obradovaće vest koja nam danas stiže sa stadiona "Rajko Mitić".

Uprkos svim problemima koji se najtrofejnijem srpskom klubu nalaze za vratom, marketing služba Crvene zvezde radi punom parom.

Navijače bivšeg šampiona sveta i Evrope koji su "navučeni" na popularnu aplikaciju "Viber", obradovaće vest da je FK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogovorio saradnju sa kompanijom pod čijim okriljem funkcioniše pomenuta aplikacija.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda, na "Viber" stiker marketu uskoro će se pojaviti specijalne nalepnice sa motivima Crvene zvezde.

Takođe, Crvena zvezda će "probiti led" tako što će postati prvi klub sa ovih prostora koji će imati svoj "public chat" u sklopu ove aplikacije.

"Viber" ili "Vajber", navijačima Crvene zvezde u buduće će biti sasvim svejedno pošto će klub za koji žive uskoro postati deo najpopularnije aplikacije za razmenu tekstualnog, audio i video sadržaja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije Viber, nije Vajber, već je Crvena zvezda

Izvor: Utakmica.rs, 14.Avg.2015, 15:46

Korisnici Vibera koji navijaju za Crvenu zvezdu u narednom periodu sa velikim uživanjem koristiće ovu aplikaciju. Crvena zvezda biće prvi klub iz Srbije koji će dobiti svoje stikere na ovoj aplikaciji. Nalepnice kluba trenutno su u izdradi, uskoro ćete moći da ih skinete sa.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.