Veterani: Stadion Rajko Mitić

Izvor: B92, 16.Dec.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veterani: Stadion "Rajko Mitić"

Veterani Crvene zvezde definitivno će na Skupštini kluba ponovo pokrenuti inicijativu da stadion ’crveno-belih’ ponese ime Rajka Mitića.

Mitić se smatra za jednu od najvećih legendi Zvezde, u prilog tome ide činjenica da je prva ’Zvezdina zvezda’, a ujedno je bio i jedan od osnivač kluba.

Stadion Zvezde već dugo se popularno zove „Marakana“, međutim, već neko vreme postoji inicijativa da on ponese Mitićevo ime, a očekuje se da će na Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 21. decembra biti preduzeti i prvi ozbiljniji koraci.

Na stadionu u Ljutice Bogdana u utorak je održan sastanak veterana sa novim predsednikom Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem.

U ime veterana Crvene zvezde, govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrović Pižon, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin.

Veterani su na sastanku izneli zapažanja vezana za funkcionisanje kluba u prethodnom periodu, naglasivši da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti. Oni su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, već da traju dugi niz godina.

Sekcija veterana će narednih dana imati sastanak sa predstavnicima navijača Crvene zvezde, kako bi razgovarali o celokupnoj situaciji u klubu, i kako bi izneli stavove oko daljih koraka koje bi klub trebalo da preduzme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Veterani Crvene zvezde: Promena imena stadiona u "Rajko Mitić"

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Sekcija veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda na predstojećoj skupštini kluba ponovo će pokrenuti inicijativu da stadion crveno-belih ponese ime Rajka Mitića...Na sastanku sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem dogovoreno je da na skupštini 21....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.