Vešović u Torinu, Mirić ide u Minsk

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vešović u Torinu, Mirić ide u Minsk

Marko Vešović nastavlja karijeru u Torinu. Doskorašnji prvotimac Crvene zvezde uspešno je prošao probu u Italiji i potpisao ugovor sa članom Serije A.
(FOTO: N. Negovanović)
Saradnja je sklopljena do 2017. godine, italijanski mediji prenose da će brzonogi Crnogorac po sezoni zarađivati 250.000 evra.
Prezadovoljan sam zbog dolaska u klub sa tradicijom i brojnim navijačima. Imaću odlične uslove za napredak. Čekam radnu dozvolu, očekujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << uskoro debitujem – prvi su utisci Vešovića posle potpisa za Torino.
Nije samo Vešović pronašao klub od fudbalera koji su napustili Crvenu zvezdu ove zime raskidom ugovora posle tužbe, nego i njegov imenjak Mirić.
Visoki vezista nastaviće karijeru u beloruskom Minsku. Mirić je bio na listi želja Napretka, ali od selidbe u Kruševac nema ništa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.