Vered: Dolazim u Pionir da podržim zemljaka

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vered: Dolazim u "Pionir" da podržim zemljaka

Fudbaler Crvene zvezde Idan Vered rekao je da mu nije problem to što nije standardan član prve postave jer mu je najbitnije da ekipa nastavi sa pobedama.

- Naravno da verujem da ćemo nastaviti sa trijumfima i posle Subotice. Mi smo Crvena zvezda i gde god da igramo, bilo kući ili u gostima, idemo na tri boda. Daćemo sve od sebe da se vratimo sa pobedom, iako sam čuo da travnata podloga na terenu Spartaka nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobra - rekao je Vered.

Krilni fudbaler najverovatnije će sutrašnji meč početi sa klupe, pošto se u startnu postavu posle odrađene suspenzije vraća Slavoljub Srnić.

- Igrao sam prošli meč protiv Novog Pazara, ali nisam bio u potpunosti spreman jer sam prethodno propustio dva duela. Trener Božović odlučuje da li ću biti u najboljih 11 igrača, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje.

Vered ističe da žali što nije bio učesnik večitog derbija, posebno što je tada bio u formi.

- Pre derbija sam bio u formi, postigao sam gol protiv Mladosti i posle toga dve utakmice nisam igrao. Želeo sam da osetim atmosferu i odigram taj meč, ali trener je glavni i bira da li ću biti u sastavu. Svi smo u službi tima i pojedinci nisu previše bitni - naveo je Izraelac.

On je dodao da Superliga Srbije dosta ujednačena, u kojoj se samo izdvajaju Crvena zvezda i Partizan.

- U Srbiji postoji četiri ili pet timova koji su dobri, dok su ostali sličnog kvaliteta. Crvena zvezda i Partizan odskaču od ostalih, a nivo lige je sasvim solidan. Ipak, ne sme nijedan protivnik da se potceni jer to može da se obije o glavu.

Vered je najavio je da će večeras podržati košarkašku sekciju crveno-belih i njegovog zemljaka Gala Mekela protiv Mega Leksa na otvaranju ABA lige.

- Biću večeras u "Pioniru", pričao sam sa Galom i poručio sam mu da ću doći da ga podržim. Svakako ću biti i na utakmicama Evrolige jer volim košarku. Crvena zvezda je veliki klub i kada kažem to mislim na celo sportsko društvo. Drago mi je što u košarkaškoj sekciji ima igrač iz Izraela. To je dobro i za mene jer nisam jedini u Crvenoj zvezdi - zaključio uz osmeh Vered.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu na tabeli Superlige sa 29 bodova, osam više od drugoplasiranog Javora i devet od Partizana.

Izabranici Miodraga Božovića u petak od 15 sati gostuju Spartaku u meču 12. kola Super lige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.