Veliko srce: Košarkaši Zvezde, Nedović i Čović pružili prvu pomoć Obrenovčanima /FOTO/

Izvor: Blic, 18.Maj.2014, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko srce: Košarkaši Zvezde, Nedović i Čović pružili prvu pomoć Obrenovčanima /FOTO/

Crvena zvezda Telekom aktivno se uključila u pružanje pomoći najugroženijim građanima koji su pogođeni nezapamćenim poplavama u našoj zemlji, a košarkaši tima sa Malog Kalemegdana, kompletan stručni štab i menadžment kluba uključili su se u akciju i pružili pomoć Obrenovčanima koji su smešteni u halama Basket siti i Basket lend.

Prvotimci Zvezde zajedno sa ostalim volonterima stavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se na raspolaganje ljudima u nevolji.

Oni su prenosili zalihe hrane, vode i ostalih neophodnih potrepština koje su namenjene ugroženima, a akciju su od prvog dana podržali i bivši igrači crveno-belih Nemanja Nedović i Filip Čović.

Kapiten Zvezde Marko Simonović istakao je da su prvotimci uvek spremni da se odazovu ovakvim akcijama i pozvao sve ljude dobre volje da se priključe.

"Uvek smo spremni da se odazovemo kada su u pitanju humanitarne akcije. Zaista je teška situacija i potrebna je pomoć svih nas. Apelovao bih na sve kolege, sportiste i ljude dobre volje da dođu i pomognu da se zbrinu ovi ljudi", rekao je Simonović za klupski sajt.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Košarkaši Zvezde pomažu ugroženima

Izvor: B92, 18.Maj.2014

Košarkaški klub Crvena zvezda aktivno se uključio u pružanje pomoći najugroženijim građanima koji su pogođeni nezapamćenim poplavama...Košarkaši Crvene zvezde, kompletan stručni štab i menadžment kluba uključili su se u akciju i pružili pomoć Obrenovčanima koji su smešteni u halama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.