Veliki povratak Aleksandra Kirovskog na superligašku scenu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki povratak Aleksandra Kirovskog na superligašku scenu

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde potpisao za Čukarički

Bio je projektovan u prvu jedinicu Crvene zvezde po odlasku Bobana Bajkovića. Ali taj odlazak je prolongiran sve dok Predrag Rajković nije stigao u Ljutice Bogdana i potpuno poremetio sve ranije planove. Aleksandar Kirovski morao je zaobilaznim putem do svoje šanse na velikoj sceni. Nije bilo lako, trebalo je četiri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se sve postavi na svoje mesto, ali Kirovski se konačno vratio.

Sada već 26-godišnji golman potpisao je dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim koji je ovog leta ostao bez Filipa Pajovića, pošto je on izabrao da karijeru nastavi u mađarskom Ujpeštu. Što sve znači da će se, ako ne bude nekih promena, za Čukinu “jedinicu“ boriti Kirovski i Nikola Petrić, pod uslovom da i ovaj drugi ne zaplovi nege u inostranstvo.

Jutros je Kirovski odradio prvi trening sa novim saigračima, a potom parafirao sporazum.

Podsetimo, Kirovski se po odlasku iz Zvezde 2013. vratio u Zemun u kojem je i počeo karijeru, a iako se njegov matični klub upravo vratio u elitu, on je odlučio da kapitensku traku preda drugome i pokuša da u ipak ambicioznijoj ekipi Čukaričkog napravi novi iskorak.

Postao je zvanično treće pojačanje kluba sa Banovog brda, pošto su ranije stigli Nikola Drinčić i Đorđe Crnomarković. Pored Pajovića, Čuku je napustio i Erhan Mašović, koji je za 1.650.000 evra prešao u Klub Briž, dok je kapiten Igor Matić okačio kopačke o klin.

(FOTO: FK Čukarički)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.