Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 19:36

Veliki maler za Zvezdu i Stankovića: Veljko Nikolić povredio zglob i otpao za Milan

Naknadni snimak pokazaće stepen povrede

Imali su razloga za zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi, posle saznanja da je Aleksandar Katai dobio dozvolu da trenira pojačanim intenzitetom, ali ih je početkom ove sedmice zadesio novi maler. I to veliki maler. Najstandarniji igrač tima u jesenjem delu sezone Veljko Nikolić povredio je skočni zglob na jednom od poslednjih treninga, saznaje MOZZART Sport.

Mladi, kreativni vezista gotovo sigurno će propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dvomeč sa Milanom, i veliko je pitanje kada će biti spreman za najveće napore. Na Marakani čak strahuju da je u pitanju prelom skočnog zgloba, jedna od najtežih povreda u fudbalu, a tačna dijagnoza biće poznata posle dodatnih snimanja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velika očekivanja imali su od Veljka Nikolića odgovorni iz Ljutice Bogdana u ovoj polusezoni. Tokom pripremnog perioda mladi reprezentativac Srbije je pružao najzrelije partije od kada je priključen prvom timu. Bio je odličan i na prolećnoj premijeri u Novom Pazaru, kada je inicirao akciju kod pogotka Pavkova. Uz sve to Nikolić je Dejanu Stankoviću i stručnom štabu crveno-belih služio kao siguran bonus igrač u domaćoj Superligi.

Sve je nagoveštavalo da bi ovo mogla da bude polusezona potvrde velikog talenta, za koga je Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku odbili ponudu Viljareala od pet miliona evra. Dvomeč sa Milanom bio je kao nacrtan za Veljka Nikolića da pokaže da je sazreo za najveće domete, ali... Biće u velikim problemima Dejan Stanković, posebno kada je reč o izboru dvojice bonus igrača za utakmice Superlige. Nikolić je do sada bio siguran izbor, dok su još jedno mesto popunjavali Gavrić, Eraković i Njegoš Petrović.

Nikolić je, bar u primarnim zamislima Dejana Stankovića, pred početak drugog dela sezone imao prednost u odnosu na Gelora Kangu. Najviše zbog gafofa reprezentativca Gabona u finišu prvog dela takmičarske godine, kada je imao sukob sa trenerom Stankovićem u poluvremenu meča sa Liberecom.

Stanković mu je oprostio, ali ne i zaboravio. Jasno je da će sada Gabonac imati klučnu ulogu u veznom redu i jedinstven u šansu da kod šefa stručnog štaba okaja grehe.

U dosadašnjem delu sezone Veljko Nikolić je odigrao 29 utakmica, postigao tri gola i upisao isto toliko asistencija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.