Veliki korak, ovo je novi centar Crvene zvezde mts? (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 19:31

Veliki korak, ovo je novi centar Crvene zvezde mts? (video)

Zvezda nije daleko od novog pojačanja.

Kako prenosi novinar Jurohupsa Nikosa Varlasa, Crvena zvezda mts bi mogla da dovede Lendrija Noka.

Radi se o kamerunskom centru koji je nastupao u Albi prethodne sezone, klubom sa kojim Saša Obradović ima odličnu saradnju imajući u vidu trag koji je ostavio u Berlinu.

Noka je i na meti Panatinaikosa, a tokom svoje karijere je nosio dres Sakarije, Pezara i bio je član filijale Detroit Pistonsa.

Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i više nego solidan u EL, beležio je u proseku 8,7 poena i 5,8 skokova.

Odličan je igrač, čvrst, bio bi veliko pojačanje Crvenoj zvezdi...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miško zakomplikovao, zadatak za sve vas i tiče se Crvene zvezde mts!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020

Neko će pomisliti da je zakasnio sa ovim tvitom, ali čisto sumnjamo...Miodrag Ražnatović je ponovo u akciji na Tviteru...Ovaj poznati menadžer je objavio zanimljiv tvit, koji se tiče nekog košarkaškog transfera, a na vama je da pogodite kog..."Sa sa Obrado vic ce u novoj sezo ni predvo diti sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.