Velika pomeranja u superligaškom kalendaru zbog večitih

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pomeranja u superligaškom kalendaru zbog večitih

Odnosno, zbog igranja Crvene zvezde i Partizana u Ligi Evrope

Bez prava na odmor do kraja jesenje polusezone. Učešće u grupnoj fazi Lige Evrope praktično će beogradskim večitim rivalima oduzeti svaki termin do sredine decembra. Toliko da je i Superliga morala da napravi određene izmene.

Odložene utakmice šestog kola između Borca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Crvene zvezde, odnosno Partizana i Napretka igraće se u sredu, 20. septembra, odnosno u terminu šesnaestine finala Kupa Srbie. Kup utakmice najvećih srpskih klubova u toj fazi takmičenja igraće se u sredu 11. oktobra.

Takođe, predstojeće utakmice devetog kola Superlige između Crvene zvezde i Spartak Ždrepčeve krvi, odnosno Zemuna i Partizana umesto u srdu, 13. septembra igraće se u sredu, 25. oktobra. Tačnije, u terminu osmine finala Kupa Srbije. Zvezda i Partizan će svoje utakmice osmine finala Kupa igrati u sredu, 15. novembra.

Nema odmora dok traje obnova srpskog, klupskog fudbala.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.