Večtiti ponovo izneli veoma važan zahtev Superligi!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večtiti" ponovo izneli veoma važan zahtev Superligi!

Uobičajena praksa.

Dosadašnji uspesi večitih rivala u Evropu donelo im je probleme drugačije vrste.

Ritam odigravanja utakmica sreda-subota očigledno nije najsrećniji po Crvenu zvezdu i Partizan koji su tražili odlaganje svojih utakmica šestog kola Superlige Srbije, prenosi portal Mocart sport.

"Zvaničnu odluku nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još doneli, ali odavno je naš stav da činimo sve da pomognemo našim klubovima u Evropi. Pa ćemo još videti, bio bi mali problem sa novim terminima, ali rešili bismo to", rekao je direktor Zajednice superligaša Vladimir Bulatović za Mocart sport.

Zvezda bi ovog vikenda trebalo da ugosti Čukarički, dok će Partizan na jug Srbije gde gostuje Radniku iz Surdulice.

Pretpostavlja se da superligaši neće praviti problem samim tim što je jedna utakmica Čukaričkog odložena upravo iz tog razloga.

"Crveno-beli" će odmeriti snage sa Jang Bojsima u Švajcarskoj u okviru plejofa Lige šampiona, dok će u plejofu Lige Evrope Partizan dočekati Molde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.