Večiti “zapalili” Banjaluku, Zvezda slavila

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2013, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti “zapalili” Banjaluku, Zvezda slavila

Crvena zvezda Partizan 11:8 (3:2, 3:1, 2:2, 3:3)
Gradski bazen u Banjaluci. Gledalaca 1000.
CRVENA ZVEZDA: Šefik, S. Rašović 1, Rađen, Ivošević, Milićević, Stojčić, Avramović 1, V. Rašović 1, Ranđelović 1, Vapenski 2, Prlainović 4, Eškert, Draksimović. Trener: Savić.
PARTIZAN: Soro, Obradović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mandić 1, Matović, Subotić 2, Rackov 1, Ćuk 2, Vico, Čučković, Tanasković, Basara, Jokić 1, Vukićević 1, Živojinović. Trener: Vujasinović.
(FOTO: I. Milutinović)
Beogradski večiti rivali osvojili su srca banjalučke publike. Velike aplauze izmamili su vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana koji su na Gradskom olimpijskom bazenu igrali prijateljsku utakmicu kojom su želeli dodatno da popularišu ovaj sport u najvećem gradu Republike Srpske.
Za verovati je da su uspeli u svom naumu pošto je veliki broj gledalaca došao uživo da vidi svoje ljubimce koje su do sada imali priliku da gledaju samo na televizijskim ekranima.
Partizanu je ovo bio peti dolazak u krajišku lepoticu, dok su crveno–beli po prvi put boravili u Banjaluci.
Rezultat ove utakmice bio je u drugom planu mada treba napomenuti da je Crvena zvezda slavila rezultatom 11:8.
Prvi put sam ovde u Banjaluci i bilo je pravo zadovoljstvo igrati pred ovom divnom publikom koja je napravila odličnu atmosferu. Zvezda je bila bolja i ova utakmica nam je poslužila kao dobra uvertira za revanš susret osmine finala Lige šampiona protiv Breše – izjavio je vaterpolista Partizana Dušan Mandić.
Slična poruka stigla je i iz tabora crveno – belih.
Bila je ovo revijalna utakmica i mi smo više igrali za publiku nego za sebe. Zaista hvala svima koji su došli na bazen u ovolikom broju da nas podrže i verujem da su uživali. Zaista smo fenomenalno dočekani i pozdravili su nas kao nigde do sada – istakao je golman Crvene zvezde Denis Šefik koji je imao osam uspešnih intervencija.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.