Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2021, 00:49

Večiti na korak od finala Kupa Srbije

Prednost Crvene zvezde i Partizana u polufinalnim mečevima protiv Mladog Radnika i Vojvodine

Večiti rivali su snažno krenuli ka finalu Kupa Srbije, pa smo na dobrom putu da u ovoj sezoni, o trofeju u najmasovnijem takmičenju, odlučuju Crvena zvezda i Partizan.

Crveno-beli su na gostovanju u Požarevcu savladali Mladi radnik 3:1. Baš kako su pred gostovanje u Požarevcu u redovima Crvene zvezde i najavljivali viđena je teška i neizvesna utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svaki set je rešavala po jedna lopta, a u toj igri nerava uspešniji su bili crveno-beli - 24:26, 23:25, 25:23, 22:25.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Meljanac sa 25 osvojenih poena, dok je Andrej Ristić osvojio 22. Kod domaćina, ubedljivo ispred ostalih bio je Mladen Bojović sa 26 poena.

Partizan je maksimalnu pobedu u prvoj utakmici polufinala, pošto je u dvorani „Master“ u Beogradu, savladao Vojvodinu po setovima 25:22, 27:25 i 25:15, nakon 76 minuta igre.

Najefikasniji u ekipi Bojana Janića bio je Lazar Marinović sa 16 osvojenih poena, dok je Nejtan Delgudis pridodao 14. Sa druge strane i David Mehić je imao 14.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.