Večernji BUM u Ljutice Bogdana, napadač se vratio!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernji "BUM" u Ljutice Bogdana, napadač se vratio!

Iznenađenje!

Crvena zvezda je prihvatila pre nekoliko dana ponudu za Milana Pavkova od strane kineskog Đangsua, ali do transfera neće doći.

Razlog za to jesu uslovi koje Milan Pavkov zajedno sa svojim menadžerima nije prihvatio, pa će na taj način i dalje ostati fudbaler Crvene zvezde.

Milan Pavkov je napustio pripreme u Sloveniji, otputovao je za Kinu gde je trebalo da dogovori transfer, ali prema pisanju "Blica" do transfera uopšte neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doći!

Zaista, večernja "eksplozija" u Crvenoj zvezdi, boraviće u Beogradu narednih nekoliko dana, a potom će se saznati njegova sudbina.

Prodaja je i dalje prva opcija, ali samo pod uslovom da ponuda bude zadovoljavajuća. Ono što treba da brine jeste činjenica da je Pavkov zbog pregovora propustio veliki deo priprema u Austriji.

Ne zaboravimo, opcija je i prodaja Boaćija, a svakako se očekuje dolazak Tomanea u narednim danima.

Hoće li biti još zainteresovanih i hoće li Crvena zvezda dobiti sumu kao od Kineza?
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stopiran transfer Pavkova u Kinu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2019

Crvena zvezda je prihvatila obeštećenje od 3.000.000 evra, radovali su se i u Nišu, jer bi Radničkom na osnovu ranijeg sporazuma trebalo da legne 900.000, ali Milan Pavkov bi ipak mogao da ostane u Beogradu. Prema saznanjima MOZZART Sporta transfer korpulentnog napadača u Đijengsu je bar trenutno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Prevaranti Kinezi, evo kako je propao transfer Milana Pavkova!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 08:42

Milan Pavkov se vratio iz Kine...Definitivno je propao transfer Milana Pavkova u kineski Đangsu...Srpski reprezentativac se vraća u Crvenu zvezdu i sada je na upravi kluba da razmotri situaciju i da donese odluku o tome kakva je sudbina Milana Pavkova...Napadač iz Begeča je dogovorio pre odlaska...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.