Večeras Večiti derbi

Izvor: Studio B, 20.Mar.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras Večiti derbi

Od 15 sati pa sve do 22 sata ulice oko stadiona Crvene zvezde biće zatvorene za saobraćaj zbog večerašnjeg derbija. U 15 sati otvaraju se i kapije „Marakane“. Iz kluba organizatora apeluju na navijače da se ne okupljaju kod istočne i zapadne tribine.

od 19 sati na stadionu Crvene Zvezde, fudbaleri dva naša najpopularnija kluba igraće prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. Mnogo toga rečeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pre susreta Zvezde i Partizana, a kao i uvek teško je pretpostaviti ko bi tu utakmicu mogao da dobije.

Prvi polufinalni duel će suditi najbolje rangirani, na uefinoj listi, srpski sudija Milorad Mažić.

Fudbalski savez Srbije će posle polufinalnog duela između Crvene zvezde i Partizana uzeti uzorke od određenog broja igrača, kako bi bila urađena antidoping kontrola.

Za večerašnji derbi angažovano je 920 redara.

U drugom polufinalu, od 14.30 u Čačku Borac dočekuje Vojvodinu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.