Vazura poručio direktoru Zvezde: Niko nije unapred šampion

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 11:25

Vazura poručio direktoru Zvezde: Niko nije unapred šampion

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura bio je iznenađen izjavom tehničkog direktora Crvene zvezde Marka Marina.

Bivši fudbaler crveno-belih je izjavio da će po njemu Crvena zvezda svakako biti šampion.

Na tu izjavu je Vazura u razgovoru za MaxBet Sport rekao da će se Partizan boriti kako bi ostao na prvom mestu na tabeli.

"Drago mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marko Marin zna nešto što niko na svetu ne zna. Partizan je trenutno četiri boda ispred Crvene zvezde i mi ne znamo da li ćemo da budemo prvaci. Ali, vredno ćemo raditi i boriti se za titulu. Gledamo samo prvu sledeću utakmicu i tako ćemo se boriti do kraja prvenstva. Niko ne može unapred da kaže da će da bude šampion, biće ovo neizvesna borba", istakao je Vazura.

Posle deset kola Superlige Srbije, Partizan je trenutno prvi na tabeli sa četiri boda više od Crvene zvezde koja je na trećem mestu i dva više od TSC koji je na trećem mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.