Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2012, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Zvezde u finalu plej ofa

NOVI SAD -

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u finale plej ofa, pošto su u majstorici polufinala pobedili Vojvodinu u Novom Sadu 7-6 (1-1, 1-4, 2-2, 2-0).

Vojvodina i Crvena Zvezda ponovo su odigrali dobru utakmicu, punu tempa, lepih poteza i neizvesnosti, ali su na kraju beogradski crveno-beli slavili.

Nakon izjednačene prve četvrtine, u drugoj su Beograđani, zahvaljujući odličnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pijetlovioću na golu i raspoloženom Vasoviću, stigli do vođstva od 5-2, koje su početkom trećeg dela povisili za još dva gola.

Tada se i Vojvodina probudila, postigla četiri gola, ali poslednja dva napada nije iskoristila, pa je Zvezda pobedila 7-6 i plasirala se u finale, gde je čeka Partizan.

Po dva gola postigli su Vapenski, kod domaćih i Vasović, kod gostiju, ali je sjajnim odbranama, utakmicu obeležio reprezentativac Gojko Pijetlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina izgubila, Zvezda sa Partizanom u finalu

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2012

Vaterpolisti Crvene zvezde uspeli su da preokrenu seriju protiv Vojvodine i rezultatom 2:1 u pobedama plasiraju se u finale plej ofa, gde ih čeka Partizan.

Nastavak na Radio 021...

Zasijala Zvezda u majstorici, derbi u finalu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Apr.2012

Vojvodina - Crvena zvezda Vet 6:7 (1:1, 1:4, 2:2, 2:0). NOVI SAD - Bazen Slana bara. Gledalaca: 600. Sudije: Golijanin i Ćirić (obojica iz Beograda). Igrač više: Vojvodina 8 (5), Crvena zvezda 7 (4).. VOJVODINA: Marinković (8 odbrana), Bosančić 1, Rouč, Vuksanović, Miličić, Vapenski 2, Matović,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Crvena zvezda izborila finale

Izvor: B92, 21.Apr.2012, 01:10

Vaterpoliti Crvene zvezde Vet drugi su finalisti plejofa šampionata Srbije pošto su u mastorici nadigrali novosadsku Vojvodinu sa 7:6 (1:1, 4:1, 2:2, 0:2)...Tako je Zvezda posle trećeg meča sa Novosađanima (prvi dobila Vojvodina 8:3, drugi CZ 7:5) izborila finalnu seriju protiv aktuelnog šampiona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.