Izvor: RTS, 01.Dec.2022, 11:47

Vaterpolisti Zvezde poraženi u Budimpešti, Šabac nadigrao Barselonu

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su od ekipe Vašaša sa 15:10 (3:1,3:4, 4:1, 5:4) na gostovanju u Budimpešti, dok je Šabac nadigrao Barselonu sa 13:10 (5:3,3:2,3:3,2:2) na svom terenu u prvim utakmicama osmine finala LEN Evrokupa.
Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od Vašaša a najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Sava Ranđelović, Ivan Negaev i Akoš Konarik sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << po tri pogotka.

U beogradskoj ekipi istakli su se Veljko Tankosić i Rodoljub Gajić sa po dva gola.
Druga utakmica Crvene zvezde i Vašaša igraće se 14. decembra u Beogradu.
Tim Šapca je na svom terenu nadigrao Barselonu, a tim pobednika su u efikasnosti predvodili Ognjen Stojanović i Mihajlo Repanović sa po dva gola.
Najefikasniji igrač Barselone bio je Blaj Guelj Malarač sa pet pogodaka ali to nije njegovom timu mnogo pomoglo da izbegne poraz.
Druga utakmica osmine finala Šapca i Barselone na programu je 14. decembra u Barseloni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.