Vaterpolisti Radničkog na startu prvenstva gostuju Vojvodini

Izvor: KGsport.info, 02.Okt.2012, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog na startu prvenstva gostuju Vojvodini

Vaterpolisti Radničkog sutra će imati debi u elitnoj ligi Srbije. Na startu prvenstva sastaće se sa Vojvodinom u Novom Sadu (Bazen SC Slana bara, ekipom koja ove godine igra u evropskom takmičenju i uz Crvenu zvezdu i Partizan spada u najkvalitetnije timove u našoj zemlji.
Po imenima, svakako, da jak tim ima i Radnički, kome mnogi prognoziraju visoke domete, a jedino pitanje koje se postavlja jeste koliko su do >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ovog trenutka uigrani igrači koje trenira Dejan Udovičić.
Kragujevački tim će prvu utakmicu na svom bazenu odigrati 10. oktobra, kada će dočekati beogradski Singidunum. Duel sa beogradskim Partizanom na programu je 4, a meč sa Crvenom zvezdom u 8. kolu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić: Biće teško i neizvesno

Izvor: B92, 02.Okt.2012

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Udovičić rekao je da njegov tim na startu prvenstva očekuje teška i neizvesna utakmica protiv Vojvodine..."Odlučili smo da danas (utorak) dođemo u Novi Sad, jer poštujemo ekipu Vojvodine i maksimalno ozbiljno ulazimo u meč. Većina naših igrača...

Nastavak na B92...

Udovicic: Bice tesko i neizvesno

Izvor: Radio Centar 987, 02.Okt.2012

Vaterpolisti Radnickog sutra ce imati vatreno krstenje u najelitnijem sprskom klupskom takmicenju, na gostovanju novosadskoj Vojovodini , u mecu prvog kola Prve A lige Srbije.Novosadjani se ove sezone..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.