Vaterpolisti Radničkog dočekuju Zvezdu u nastavku finalne serije (subota, 20h)

Izvor: KGsport.info, 03.Maj.2013, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog dočekuju Zvezdu u nastavku finalne serije (subota, 20h)

U drugom susretu finalne serije plej-ofa, vaterpolisti Radničkog ugostiće sutra, od 20 sati, beogradsku Crvenu zvezdu, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, uz direktan prenos na RTS 2.
„Crveno-beli“ su do pobede u prvom susretu stigli samo 10 sekundi pre kraja drugog produžetka (10:9), iako su Kragujevčani imali šanse da meč u svoju korist reše još u regularnom delu.
Pored utakmice, Kragujevčani >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su na „Tašmajdanu“ izgubili i dva vrlo važna igrača, kapitena Vanju Udovičića i hrvatskog reprezentativca Damira Burića, koji su suspendovani na dve, odnosno na jednu utakmicu, pa neće moći da pomognu svojim saigračima da stignu do izjednačenja u seriji.
“Bez obzira u kom sastavu igramo, uvek idemo na pobedu. Sigurno da neće biti lako, pogotovo što nećemo moći da računamo na dva izuzetno bitna šrafa u igri. To će prouzrokovati određene promene u taktičkom delu, ali nedostatak igrača se zaboravlja čim utakmica počne.
Ova ekipa je od samog starta pravljena tako da svako može da uskoči i dostojno zameni saigrača. Ovo je izuzetno važna utakmica i nadam se da će publika napraviti sjajnu atmosferu i tako nam pomoći da obezbedimo još jednu utakmicu u Kragujevcu“ – rekao je pomoćni trener Radničkog, Dejan Jovović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički bez dva asa, Zvezda došla po brejk (20 sati)

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2013, 01:14

Sa poslednjim zvukom sirene na Tašmajdanu, pre nedelju dana, ugašene su bile nade Radničkog da će već u prvoj finalnoj utakmici domaćeg plej–ofa savladati Crvenu zvezdu i tako od Beograđana preuzeti prednost domaćeg bazena.. (FOTO: I. Milutinović). Kragujevčani priliku za popravni imaju u...

Nastavak na Sportski Žurnal...

VATERPOLO: Izjednačenje!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2013

Vaterpolisti Radničkog golom Slavka Gaka tri sekunde pre kraja pobedili su Crvenu zvezdu i posle nove burne utakmice izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa. Naredni meč u sredu u Beogradu!..Radnički Kragujevac - Crvena zvezda 9:8 (2:2, 4:3, 0:1, 3:2)!..Uskoro opširnije....(MONDO, foto: MN...

Nastavak na Mondo...

Radnički uzvratio Zvezdi za 1:1 u seriji

Izvor: Press, 04.Maj.2013

Domaći su postigli pobednsni gol tri sekundi pre kraja, a strelac odlučujućeg gola bio je Slavko Gak.. Najefikanji u pobedničkoj ekipi bio je Boris Zloković sa tri gola, dok je u Zvezdi sa četri pogodka Rašović bio najbolji strelac.. Radnički je na ovom meču bio oslabljen pošto zbog suspenzija...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.