Izvor: RTS, 23.Okt.2021, 22:03

Vaterpolisti Novog Beograda u derbiju pobedili Zvezdu

Vaterpolisti Novog Beograda nastavili su trijumfalnu seriju u Superligi Srbije, pošto su večeras u derbiju četvrtog kola savladali Crvenu zvezdu rezultatom 18:10 (5:3, 4:3, 3:2, 6:2).
Novi Beograd iz utakmice u utakmicu opravdava ulogu favorita u nacionalnom šampionatu, a posle trijumfa nad Radničkim, ekipa Vladimira Vujasinovića slavila je i u derbiju sa Crvenom zvezdom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Novobeograđani su bolje počeli meč, preko raspoloženog Dušana Mandića stekli su osetniju prednost 5:1, ali se crveno-beli nisu predavali.
Strpljivo su topili vođstvo domaćih i u dva navrata su uspevali da priđu na samo gol zasotatka (7:6 i 9:8), ali više od toga nisu mogli.
Kvalitet Novog Beograda još jednom je izašao na videlo, raspucali su Vlahopulos, Drašović i Šušiašvili i domaći su zasluženo zabeležili i četvrtu uzastopnu pobedu.
Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Dušan Mandić i Angelos Vlahopulos sa po četiri gola, dok su se kod crveno-belih po dva puta u listu strelaca upisali Veljko Tankosić, Bogdan Đurđić i Stefan Pješivac.
Istovremeno, Radnički iz Kragujevca savladao je ekipu Šapca 17:5.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vujasinović zadovoljan novom pobedom, Novom Beogradu se poklonio i Rađen

Izvor: RTS, 24.Okt.2021, 10:01

Trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović bio je zadovoljan posle novog trijumfa u Superligi Srbije. . Novi Beograd je u derbiju kola savladao Crvenu zvezdu 18:10, za četvrti uzastopni trijumf u domaćem šampionatu.. ."Ovo je bila vrlo bitna utakmica za nas,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.